Serviranje
//Serviranje
Hitra in učinkovita postrežba hrane in pijače
Sistemi za serviranje znamke Zanussi obsegajo različne vrste vozičkov, ki omogočajo hitro in učinkovito postrežbo hrane in pijače. So prilagodljivi in modularni, kar pomeni, da jih lahko sestavite po svojih željah in potrebah. Sistemi za serviranje znamke Zanussi so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in dizajnih, da se lahko uskladijo z vsakim ambientom.
//Serviranje
Značilnosti naprav
- tople, hladne, hibridne enote
- videz, ki se sklada s podobo jedilnice
- preprosto čiščenje
- neoviran pregled nad jedmi
- LED osvetlitev
- polica za pladnje
- mobilne in stacionarne enote
- modularne enote
- enote za šole in vrtce, prilagojene otrokom
// Serviranje
Konkretne naprave
Vitrine
Samopostrežne linije (mobilne in stacionarne)
Delilne linije
Hlajeni solatni bari
// Serviranje
Pajntar namig
- sistemi po meri glede na vaše potrebe serviranja
//Zavihajmo rokave
Pošljite povpraševanje
Imate idejo za nov projekt ali samo kratko vprašanje? Izpolnite obrazec, da boste prejeli ekskluzivno ponudbo in postali del naše skupnosti zadovoljnih strank.
//Naše novice
Znanje in novosti
Preberite več o novostih s področja profesionalne gostinske opreme, ocene naprav in druge koristne nasvete za vse, ki se podajate v gostinstvo in turizem.
Za večje trgovske verige: česa ne smete spregledati?
Novi zamrzovalniki in hladilniki Tefcold trgovce prepričajo tako z energetsko učinkovitostjo kot z izjemno predstavitvijo [...]
Preberite večMini vodnik po načrtovanju profesionalnih kuhinj
Vsak projekt profesionalne kuhinje se začne s sanjami o vrhunski, celostni profesionalni kuhinji, ki deluje [...]
Preberite večSte se že srečali z baristo – in spoznali umetnost mojstrske priprave kave?
Spoznajte svet baristov pravih mojstrov v umetnosti priprave kave. Gostinska oprema, znanje o razumevanju kavnih [...]
Preberite večIščemo osebo za – montažo, vzdrževanje in servis naprav (M/Ž)
V podjetju Pajntar izhajamo iz družinskega podjetja s 30-letno tradicijo in smo specializirani za celostno [...]
Preberite več