Zakaj je konvekcijska pečica Electrolux Professional nepogrešljiva?

Pajntar

Zagotovite si lahkotno, hitro in učinkovito postrežbo jedi na najvišjem nivoju.

Srce profesionalne kuhinje 

Brez pretiravanj bi lahko trdili, da konvekcijska pečica Electrolux Professional velja za srce vsake profesionalne kuhinje. Nanjo prisegajo tudi najbolj svetovno priznani kuharski chefi, ki jo cenijo predvsem zaradi njene visoke produktivnosti in vseh možnosti, ki jih ponuja. Konvekcijska pečica Electrolux Professional slovi tudi po tem, da nudi nekatere najnižje obratovalne stroške na trgu ter hkrati zagotavlja izjemno ergonomijo in uporabnost. Kuhanje z njo je zagotovljen užitek!

Ključne prednosti

Pajntar

Prednosti konvekcijske pečice Electrolux Professional je kar nekaj, prav vse po vrsti pa celotni kuharski ekipi močno olajšajo delo in poskrbijo, da delavnik v profesionalni kuhinji teče bolj lahkotno in nemoteno. 

Naj izpostavimo nekaj ključnih prednosti in razlogov, zakaj je konvekcijska pečica Electrolux Professional tako nepogrešljiva v prav vsaki profesionalni kuhinji: 

  • Pomaga vam ohranjati perfektno barvo, okus in teksturo jedi.
  • Omogoča vam, da uživate v enostavni in uporabniku prilagojeni uporabi.
  • Pomaga vam učinkovito odtaliti predhodno zamrznjeno hrano s posebnim postopkom dodajanja vlage (regeneracije).
  • Lambda senzor vam zagotavlja izjemno natančnost pri nadzoru vlažnosti in kuhanja.
  • Samodejno čiščenje vodnega kamna v bojlerju vam še dodatno olajša delo.

Glede na to, kateri model konvekcijske pečice Electrolux Professional izberete, vam ta omogoča:

  • Model za 6 ali 10 pladnjev gastronomske mere 1/1 z ali brez vgrajenega bojlerja.
  • Sistem OptiFlow, ki nadzoruje kroženje zraka s petimi stopnjami nastavitve hitrosti ventilatorja.
  • Programe po meri, med katerimi so ročni način (kuhanje, kombiniran način, pečenje), EcoDelta način in način čiščenja. Omogočajo vam tudi shranjevanje do 100 lastnih receptov.
  • USB program za shranjevanje HACCP podatkov ter nalaganje programov in nastavitev.
  • Sondo za temperaturo hrane.
  • Dvojno steklo na vratih z LED osvetlitvijo komore.
  • Ergonomsko kljuko vrat za odpiranje s komolcem.
  • Digitalno upravljanje LED.
  • In seveda druge funkcionalnosti, s katerimi je kuhanje pravi užitek …

Užitek v enostavni in uporabniku prilagojeni uporabi pečice je neprecenljiv.

Optimizacija procesov

Profesionalno kuhanje je brez dvoma umetnost, ki se odraža na vrhunsko postreženem krožniku. A za krožnikom, ki ponuja eksplozijo barv in okusov se skriva premišljen sistem in dobro uigrana ekipa kuharskih strokovnjakov. Odlična optimizacija kuharskih procesov pomaga prihraniti tako čas, energijo celotne ekipe kot nenazadnje tudi denar. In konvekcijska pečica Electrolux Professional vam omogoča prav to – popolno optimizacijo vseh procesov z vrhunskimi funkcijami.

Ena izmed njenih velikanskih prednosti je tudi enostavno čiščenje – vgrajen samočistilni sistem SkyLine s petimi avtomatskimi programi SkyClean vam omogočajo samodejno čiščenje. Čiščenje lahko programirate po želji – v primeru, da cikel čiščenja načrtujete vnaprej, lahko brez težav in skrbi tudi zapustite prostor in čiščenje pečice nadzorujete na daljavo.

Zaključek 

Za konec pa sledijo še odlične novice: trenutno na naši spletni strani poteka prav posebna akcijska ponudba, ki je ne smete zamuditi! Po zares odlični ceni vam je namreč na voljo komplet za optimalno delovanje profesionalne kuhinje – ob nakupu konvekcijske pečice, šokerja in kondenzacijske mape vam podarimo in brezplačno nastavimo še avtomatski mehčalec vode. Le ta bo še dodatno poskrbel za optimalno delovanje aparatov brez okvar. Preverite več o neverjetni ponudbi pečice in šokerja!