Strokovnjaki za profesionalne kuhinje

Pajntar

V podjetju Pajntar ponujamo celostno izvedbo profesionalni kuhinj na ključ – od načrtovanja do montaže.

Kdo smo Pajntar?

Podjetje Pajntar izhaja iz družinskega podjetja z več ko 30-letno tradicijo … Dva strastna navdušenca nad vrhunsko kulinarično storitvijo sta združila moči in trgu ponudila težko zaželjeno storitev: strokovno celostno izvedbo kuhinj na ključ. Soustanovitelja Martin in Andraž tako že več kot 10 let združujeta moči iz dveh področji – Martin s področja profesionalnega kuhanja, Andraž pa s tehničnega področja servisa in montaže.

Misija podjetja Pajntar je ustvarjanje intuitivnih rešitev za kuhanje, v katerih užitek vseh čutov ob kuhanju doživljajo tudi najbolj zahtevni kuharji. Naša ključna prednost se skriva prav v profesionalni celostni izvedbi. Pred izbiro kuhinje vam najprej strokovno svetujemo, potem pa poskrbimo še za vse ostalo: od načrtovanja do montaže in vzdrževanja vseh gostinskih aparatov v profesionalni kuhinji.

Izdelava in montaža kuhinj

Pajntar

Celostna izvedba profesionalne kuhinje je velik projekt, ki potrebuje veliko natančnosti in premišljenosti. Veseli smo, da lahko s svojim strokovnim znanjem svojim strankam uresničimo sanje in vam zasnujemo idealno kuhinjo, v kateri se je naravnost užitek gibati, kuhati in ustvarjati nove gurmanske specialitete. Tri linije profesionalnih kuhinj Electrolux Professsional (model XP, Thermaline in Molteni) zagotavljajo neprekosljivo moč, zmogljivost in natančnost. Torej vse, o čemer sanja vsak vrhunski kuhar! Našo odličnost kot ene iz med zadovoljnih strank potrjuje tudi svetovno znana kuharica Ana Roš. Njeno priznanje in zaupanje sta nam res v posebno čast!

Hitrost, ažurnost ter medsebojno sodelovanje sta nam pri delu ključna.

Prvovrstna gostinska oprema

Zmagovalna odločitev za vsako restavracijo, bar ali hotel je zagotovo izbor nerjaveče pločevine najvišje kakovosti AISI304. Gre za prvovrstno gostinsko opremo, ki omogoča popolno prilagodljivost prostoru in potrebam posamezne ekipe. 

Nekaj je gotovo: kot strokovnjaki za profesionalne kuhinje vam bomo v podjetju Pajntar stali ob strani vedno in povsod. Za vas bomo tudi v višku sezone v najkrajšem možnem času poskrbeli za: 

  • Servis profesionalne tehnične opreme
  • Servis pomivalne tehnike
  • Servis hladilne tehnike
  • Servis malih aparatov

Zaključek

Ponosni smo, da podjetje Pajntar zaradi vrhunskosti storitve predstavlja prvo izbiro vsakega kuharja. 

Naša ključna prednost je zagotovo celostna in popolna storitev, ki jo za vas izvedemo dosledno, natančno, zanesljivo in odgovorno. 

Če tudi vi razmišljate o optimizaciji delovnih procesov v svoji profesionalni kuhinji nikar ne odlašajte in nas brez zadržkov kontaktirajte. Že ob prvi ponudbi vam oblikujemo 3D model kuhinje, s katerim dobite vizualno predstavo o postavitvi kuhinje v prostoru. Nato v skladu z vašimi željami nadaljujemo proces izvedbo do točke, ko v vaši idealni kuhinji vse stoji na svojem mestu in vam omogoča, da vsak dan znova z ekipo maksimalno uživate v pripravi prvovrstnih jedi.