Profesionalni hladilniki za optimalno hlajenje Liebherr

Pajntar

Gostinski hladilniki za pijačo so postali nepogrešljive naprave v gostinskih obratih, pa tudi v ostalih industrijah, kjer omogočajo kvalitetno in varno shranjevanje izdelkov.

Optimalno hlajenje in “promotor” pijač

Pajntar

Vroče poletje kar kliče po hladni osvežitvi. Najhitreje se osvežimo s hladno pijačo, ki si jo pripravimo sami doma ali pa se razvajamo v kavarni, baru, restavraciji ali hotelu. Ravno tam pričakujemo dobro postrežbo in predvsem dobro ohlajeno pijačo. Profesionalna gostinska oprema osebju v gostinskih obratih omogoča kvalitetno postrežbo, ki bo goste navdušila.   

Gostinski hladilniki za pijačo so zato nepogrešljivi v vsaki kavarni, baru, restavraciji ali hotelu, ki želi svojim gostom omogočiti optimalno postrežbo in kvalitetne izdelke. Med njimi se pogosto omenja blagovna znamka Liebherr, ki poleg optimalne zmogljivosti hlajenjaenostavnega upravljanja in energijskeučinkovitosti omogoča tudi privlačno predstavitev izdelkov. 

Liebherr hladilniki tako s svojim dizajnom v gostinskem obratu delujejo kot estetsko privlačen vizualni element, saj povečana steklena površina in njihov privlačen koncept osvetlitve privabljata poglede gostov in izdelke postavljata v središče pozornosti. Zato rečemo tudi, da so ti hladilniki pravi “promotor pijač”. Poleg vizualne privlačnosti je njihova prednost tudi dobra zmogljivost hlajenja, hitro ohlajanje, izjemno dolga življenjska doba in trajnost ter ekonomičnost, zato izpolnjujejo visoke zahteve z nizkimi skupnimi obratovalnimi stroški. Hkrati ponujajo številne napredne funkcije, kot so upravljanje elektronske ključavnice na daljavo, način Eco-Mode za samodejno povišanje temperature, način EcoPlus za izklop luči ter Liebherr-SmartMonitoring za spremljanje in dokumentiranje temperature, ki sproži alarm v primeru odstopanj. 

Kot model z učinkovitim hladilnim sistemom izpostavljamo hladilnik za profesionalno rabo GKPv 6590 ProfiPremiumline, ki je zasnovan za intenzivno uporabo v HoReCa sektorju. Z velikimi steklenimi vrati ponuja učinkovito predstavitev izdelkov, privlačna pa je tudi njegova zunanjost iz nerjavečega jekla. Omogoča prostoročno odpiranje (odpiranje z nožnim pedalom), digitalni prikaz temperature znotraj hladilnika brez odpiranja vrat, enostavno čiščenje, hkrati pa omogoča optimalno porabo energije za boljšo ekonomičnost. S svojim videzom zagotovo poveča prodajni potencial izdelkov. Za več informacij nam pošljite povpraševanje.

Visoki standardi in varno shranjevanje

Pajntar

Profesionalni hladilniki Liebherr so ključnega pomena tudi za laboratorije in farmacevtsko industrijo, saj z visokimi standardi in natančnimi nastavitvami temperature omogočajo varno shranjevanje materialov, kemikalij in ostalih izdelkov ali materialov, ki so občutljivi na zunanje temperature. Liebherr profesionalni hladilniki, namenjeni za laboratorije in farmacevtsko industrijo, poleg varnega shranjevanja omogočajo tudi optimalne pogoje za občutljive sestavine, z alarmom pa opozarjajo na morebitne nezgode, kot so odprta vrata hladilnika ali izpad elektrike. 

Model laboratorijskega hladilnika LKv 3910 odlikujejo visoki varnostni standardi in energetska varnost. Njegova natančna elektronika in natančne nastavitve temperature zagotavljajo optimalno temperaturno stabilnost, zato je primeren za shranjevanje občutljivih materialov. Za več informacij nam pošljite povpraševanje.

Profesionalni hladilniki Liebherr z visokimi varnostnimi standardi in natančnimi nastavitvami temperature omogočajo varno shranjevanje materialov tudi v laboratorijih.

Izberite zanesljivega ponudnika

Pajntar

Pri izbiri naprav za profesionalno rabo v katerikoli industriji je ključnega pomena zanesljiv ponudnik. Izdelki blagovne znamke Liebherr ponujajo kar 3 leta garancije, podjetje Pajntar pa vam kot uradni serviser poleg strokovnega svetovanja zagotavljamo tudi tehnično podporo in kakovosten servis. Za več informacij ali pomoč pri izbiri nas kontaktirajte.

Povzemimo

Hladilnik je ena izmed naprav, ki je poleg domače uporabe nepogrešljiv tudi v industrijah, kot so gostinska, farmacevtska in laboratorijska. Pred izbiro hladilnika za profesionalno rabo je ključnega pomena to, da izberete zanesljivega ponudnika, ki vam bo znam dobro svetovati in nuditi tehnično podporo ter servis. Podjetje Pajntar smo ponudnik in uradni serviser blagovne znamke Liebherr, ki je znana po sodobni in široki ponudbi hladilnikov za profesionalno uporabo. Njihove naprave ponujajo optimalne zmogljivosti hlajenja, so energijsko učinkovite in estetsko dovršene, zato so obvezna oprema vseh, ki si želijo zanesljive hladilne naprave.