Ponudnik profesionalne gostinske opreme

Pajntar

Vsakdo, ki dela v restavraciji, hotelu, kavarni ali drugem gostinskem obratu, ve, kako zahtevno je lahko delo kuharja ali pomočnika v kuhinji. Pri tem so ključnega pomena ergonomsko oblikovanje kuhinje, izbira profesionalnih naprav in optimizacija procesov v profesionalni kuhinji, ki zagotovijo olajšanje dela.

V podjetju Pajntar d.o.o. smo z vami na vseh korakih izvedbe profesionalne gostinske opreme.

Celostna izvedba storitev

Strokovno svetovanjenačrtovanje profesionalne kuhinje, pa tudi montažo in dolgoročno vzdrževanje vam nudimo v podjetju Pajntar d.o.o. Če profesionalno kuhinjo ustvarjate na novo ali pa jo obnavljate, smo vaša podpora na vseh korakih odločitve. Na kakšen način se lotiti izvedbe profesionalne kuhinje? Kakšne kuhinjske elemente, profesionalno gostinsko opremo in aparate izbrati? Kako jih medsebojno pozicionirati, da bodo osebju v kuhinji pri izvedbi dejavnosti prihranili čas in energijo ter zmanjšali nepotrebno gibanje po prostoru?

Sistem SkyLine Cook & Chill

Pomembno vlogo pri optimizaciji profesionalne gostinske opreme imajo tudi večfunkcijski aparati v kuhinji. Med njimi je eden bolj pomembnih sistem SkyLine Cook & Chill. Gre za pametno in brezhibno komunikacijo, ki poteka med konvektomatom in hitrim ohlajevalnikom SkyDuo. Ta vam zagotavlja gladko in nemoteno izkušnjo kuhanja, saj optimizira in pohitri delovne procese. 

Pajntar – kdo smo?

Podjetje Pajntar d.o.o. smo družinsko podjetje z bogato 25-letno tradicijo na področju celostne opreme kuhinj. Na nas se obračate vsi tisti, ki iščete celovito storitev izvedbe profesionalne kuhinje. Z rešitvami, ki jih nudimo, bo izkušnja dela v vaši profesionalni kuhinji lažja, enostavnejša in bolj optimalna.

Naše vrednote

Vrednote, ki jih pri svojem delu skrbno zasledujemo, so:

  • doslednost,
  • zanesljivost,
  • odgovornost in
  • natančnost.
Pajntar

Ključna prednost, ki jo omogočamo svojim strankam, je skrbna obravnava in strokovnost pri svetovanju. Verjamemo, da gremo s svojim delovanjem v pravo smer, saj o tem govorijo tudi naše izkušnje s strankami. V letu, ki je za nami, so nam začele zaupati “večje” stranke, kar nam je v ponos. Prav tako smo znotraj podjetja uredili določene procese, zaradi česar našim strankam tudi lahko omogočimo boljšo storitev.

Kaj pa naši cilji za naprej?

V letu, ki smo ga uspešno začeli, si želimo še naprej organsko rasti kot podjetje do točke, ko s povečevanjem količine dela lahko medse povabimo tudi zaposlene s podobnimi vrednotami in načinom razmišljanja. Naši cilji so visoki in so povezani predvsem z izvrstno izkušnjo, ki jo ustvarjamo našim strankam in z izboljševanjem naših lastnih procesov.

V letošnjem letu prav tako želimo izvesti dva večja projekta opreme profesionalne kuhinje in se na trgu še bolj trdno pozicionirati kot to, kar smo – strokovnjaki za profesionalne kuhinje

Zaključek

Smo strokovnjaki za profesionalne kuhinje in vam zagotovimo celostno izkušnjo izvedbe kuhinje. Naši cilji za leto 2022 so povezani z ustvarjanjem kakovostne izkušnje za naše stranke in izboljšanjem procesov dela na vseh ravneh. Cenimo in prizadevamo si za doslednost, zanesljivost, odgovornost in natančnost pri svojem delu.