Gostinska oprema za tiste, ki hočete več

Pajntar

Profesionalna gostinska oprema je v prvi vrsti funkcionalna.

Profesionalna gostinska oprema za kuhinje

Naj bo v tovornjaku s hitro prehrano, restavraciji ali hotelu, gostinska oprema spremeni kuhinjo v obrat za pripravo hrane, kjer je vsak korak in gib osebja optimiziran. Hrana je zato pripravljena hitreje, bolj kakovostno in predvsem logistično smiselno.

S pravo opremo je v profesionalni kuhinji, ne glede na njeno velikost, vedno prostor za vse faze priprave hrane, vse od hladilnice, štedilnika, preko izdajnega pulta do pomivalnice. Da bi delovni procesi čim bolje stekli pa je poleg kakovosti samih naprav in aparatov pomembno tudi prostorsko načrtovanje kuhinje.

Oprema barov

Pajntar

Podobno kot ergonomija kuhinje je tudi ergonomija za točilnim pultom izjemnega pomena. Profesionalna gostinska oprema tukaj zajema ledomate, točilne pulte, pomivalne stroje, hladilne in vinske vitrine ter ostalo opremo, ki je za delovanje bara nujno potrebna.

Ker so gostinski obrati zelo različni, je pomembno, da najdete dobavitelja kakovostne opreme, hkrati pa je najbolje, da je točilni pult izdelan po meri, da v celoti izkoristimo prostor in damo osebju najboljše pogoje za delo.

Tudi za točilnim pultom je ergonomija izjemnega pomena.

Pajntar – gostinska oprema za uspeh

Profesionalna gostinska oprema je ključ do uspeha vsakega gostinskega obrata. Podjetje Pajntar zagotavlja svetovanje, načrtovanje in izdelavo gostinske opreme po meri, hkrati pa vas oskrbi z opremo vseh blagovnih znamk profesionalnih aparatov za gostinske obrate. Njihova ekipa izkušenih strokovnjakov celovito poskrbi za vaš gostinski obrat, tako da je z vami vse od načrta do rednih servisov opreme. Zaradi njihovega profesionalnega pristopa jim zaupa že mnogo gostincev in hotelirjev. Če želite izvedeti več o njihovem podjetju ali njihovih storitvah, jih brez oklevanja kontaktirajte. Z veseljem vam bodo odgovorili.

Povzemimo

Profesionalna gostinska oprema je ključnega pomena za profesionalne kuhinje in druge gostinske obrate. Podjetje Pajntar ponuja načrtovanje prostora in opreme po meri, tako da bo v vaši kuhinji ali v baru vrhunska gostinska oprema, delo pa bo potekalo v skladu s standardi in normativi, ki jih predpisuje gastronomska stroka.